15.1.10

.

Svagare kan ingen vara...

8.1.10

Made my day

"hej vad gör du nu? vad heter på msn då? du är söt och snygg och sexig "
/nicke145

Ett privat medelande jag fick på Bilddagboken idag. Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta.

Jag skrattade.

7.1.10

Nästa sida. Tack.


Jag hoppas att det här är början på en ny epok i mitt liv. Fingers crossed!

Jag har börjat följa Sex & the City - slaviskt - och jag bara älskar det mer än jag kom ihåg att jag gjorde. Jag fick boxen i julklapp av Hjalmar och eftersom att han inte läser sin flickväns blogg så får han skylla sig själv för jag tänkter förändras lite och därmed kommer han att få en lite nyare version av Amanda. Han skulle kunnat bli förvarnad, men icke!

I alla fall, tillbaka till SATC och hela epokprylen. Jag är så urbota trött på hur allt ser ut runt omkring mig. Jag har klagat och försökt att ändra på det men nej, ingenting har funkat särskilt bra. Nu har jag kommit på ett annat sätt att tackla problemet. Börja Med Mig Själv. Om jag vill att mitt liv ska förändras så måste jag se till att det gör det. De där bitarna med mig själv som jag vet att jag skulle vara så mycket lyckligare utan - de får jag helt enkelt kapa bort. Jag har bara ansvar för mig själv, egentligen, och den sanningen har varit dold för mig under hela min uppväxt. Ansvaret har dragit mig djupare och djupare ner i någon form av bekymmersamhet och jag är rent ut sagt jävligt trött på det!

Jag vill bara bekymmerslös, jag vill vara cool, lugn, samlad och medelanalyserande. Då får jag väl helt enkelt bli det då. Eller enkelt och enkelt kommer det nog kanske inte att bli men jag vill kämpa. Jag vill amputera allt dåligt och bara vara ung, bekymmersfri och lycklig. Leva nu, idag och sluta att ständigt oroa mig för imorgon, nästa vecka, nästa månad och nästa år. Fuck it!

Jag tror nämligen att jag är påväg mot en väldigt mörk plats om jag inte gör något åt vägen jag är på. Det får ta och bli lite av en U-sväng!

Så vem vet nu vad jag gör, för jag känner för att bli lite galen och ha lite kul!