21.9.09

Frossa i livets goda!

Jag sitter här hemma hos Hjalmar, som denna vecka även är mitt hem, i mjukisbyxor, mjukiströja, håret i fläta och njuter i varje andetag! Jag är lycklig, det är så enkelt. Jag är så bortskämd! Jag har de finaste vännerna i världen, underbara, varma, vackra vänner. Jag har en underbar pojkvän, tokig: ja, men ack så underbar. Det går ingen nöd på mig någonstans, jag behöver varken gå hungrig, törstig eller frusen. Jag har allt! Livet är underbart, kan ni inte se det? Det är så enkelt att vara lycklig om man bara vet det. Hela världen lyser i vackra pastellfärger! Alla dansar runt på små rosa ulligulliga moln!
Visst, livet har sina mörkare sidor. Verkligen. Men vi har alla varit där, eller hur? Och vi har alla kommit därifrån. Svårare än så är det inte. Man har alltid en tur OCH returbiljett till livets slum. Det är lika säkert att du kommer komma därifrån som att du kom dit. Det Vet Jag (så bry er inte om att säga emot)!

Idag har varit en drömmarnas dag. Jag har tänkt på allt jag Vill göra. Jag vill spela cello! jag aknar det något otroligt! Jag ska verkligen ner till musikskolan och jag ska ha tillbaka mina cellolektioner om jag så ska stjäla tillbaka dem! Sen ska vi dra igång bandet! Ja fy fan! Felicia and the kick AS (än så länge)! Min kreativa ådra pulserar hårdare för varje dag och ständigt får jag nya idéer! Vi får dra igång snart hörrni!

Nu ska jag koka mig en kopp te, titta på Tinas Coockalong och lära mig lite kemi!

Kom ihåg att Livet är till för att Levas!

1 kommentar:

Fia sa...

JA FÖR TUSAN! Vi måste sätta igång, är helsugen, gäller bara att vi hittar någonstans vi kan vara.. någonstans inte alltför långt bort. Fatta kul!
Vi har ju bästa bandnamnet i alla fall ^^

PS. kommer till skolan imorgon, om jag så ska släpa mig hela vägen dit!
Puss <3