16.9.09

Testar änglavingarna

Hej och hå luden tå!

Jag älskar onsdagar, min lilla lillördag! Vad annars kan jag göra när den för med sig en så underbar och lång sovmorgon? Jag behöver inte vara i skolan förens klockan 1. Ere helg eller? ja, lite så känns varje tisdagkväll och onsdagsförmiddag. Jag och resten i NV07 (som inte har miljökunskap... ha ha ha) firar alltid mitten av veckan! Och det med rätta!

Idag går också mina tankar till Gabbi som igår fick sitt körkort och det innebär att jag har ännu en vän med bil! Och så självklart till min lilla Fina-Fia som fyller 18 år imorgon! Grattis till dig, min fina vän!

Idag har jag varit modig. Idag har jag testat min frihet. Jag måste göra det ibland, testa och se om valet, friheten och modet verkligen ligger hos mig. Och idag kändes det som att jag verkligen behövde försäkra mig om den saken. Så vad gör jag? Jo, jag tar ett till hål i örat! Jajjamensan, nu ska ni se på en stolt Amanda! Jag har länge tänkt ta hål högre upp på örat, ni vet vid böjen, men aldrig riktigt samlat mod, ork och tid nog att göra det. Men så idag, när jag var på väg hem från skolan fick jag för mig att ta en annan väg hem, genom stan. Och på väg genom stan går jag förbi en guldsmedsaffär som jag minns att man kunde pierca sig i öronen hos, i alla fall för en herrans massa år sedan. Så ploppade den här tanken upp i huvudet på mig: Varför tar jag inte hålet nu? Vad är det som stoppar mig? Jag insåg snart svaret: Ingenting. Och 10 min senare var det klappat och klart! Jag kan säga att jag växte minst 13 cm efter det! Och jag vet att ni som sticker säkerhetsnålar genom öronen som om de vore nåldynor säkert fnyser nu och undrar vad som var modigt med att ta hål i örat? Men jag kan tala om att för mig,för nålrädda, konsekvensanalyserande Amanda var detta M O D I G T! Och hör sen!

Nu sitter jag och hjälper min syster med sin [högstadie] matte, hon har prov imorgon. Jag älskar matte när det är såhär lätt, jag vill inte återvända till Matte D, aldrig igen!
Nu ska jag och mitt ömma öra koka oss en kopp jordgubbste och sega ut resten av den fina onsdagen!

Puss och Kram!

1 kommentar:

Fia sa...

Tack så mycket Manda! Och tack för den jättegoda tårtan, du är ju för söt :D

(ja, tänk om man under högstadiet vetat hur matten skulle komma att bli.. kanske att man inte klagat så mycket då..)
<3