7.12.09

Ångest på nationell nivå

Åh, jag hatar det det här! Sitter med en uppvräkt mattenbok framför mig och en nationellt matteprov i kurs D nalkas - imorgon.
Förstår ni mig om jag säker att jag inte orkar? Nej, men om jag ska vara helt seriös så är den här känslan hemsk. Det känns inte som att jag kan någonting och det känns som att jag borde verkligen försöka göra någonting åt den saken. Problemet är att jag hamnar i nån tragisk apati och gör ingenting, förutom klagar och oroar mig.

Kan det inte bara bli imorgon eftermiddag nu! Jag hatar inför-prov-(speciellt-inför-matte-och-andra-skitämnen)-känslan. Jag vill bara gå och gräva ner mig i en grop. Hoppas att jag mår liite bättre imorgon efter skitprovet. Då blir det pepparkaksbak med Hjalmar. Jag önskar lite att jag hade en robot som jag kunde skicka iväg til skolan imorgon som kunde fixa provet åt mig och sen kunde jag ta över efter typ 13.00. Nån som har en sån robot at sälja till ett rimligt pris? Hör av dig i så fall, desperation är en väldigt obehaglig känsla!

2 kommentarer:

fia sa...

Det kommer gå bra manda, tror jag kommit på en ny taktik - om man bara blundar hårt och skriver fort som fan så slipper man både det mesta av obehaget och tidsslöserit. Det borde ju gå vägen!

(förstå den 18:nde när all den här skiten är över, ett så välförtjänat lov)

<3

Sylt sa...

Om du finner en vänlig själ som säljer klonrobotar som kan göra skitjobb åt oss stackare så meddela mig! I'm in desperate need too you see.
Annars har jag bara lite uppmuntran att skicka i denna kommentar: <3