1.11.09

16 månader


Idag har jag och Hjalmar varit tillsammans i 16 månader. Det här bilderna är två av de första bilder jag någonsin tog på honom. Jisses, det är tid sen! Jag med kort brunt hår (som jag saknar lite för mycket för att det ska vara kul) och han med den liten svart tuppkam. Titta på oss nu: Jag tillbaka med längre, blont hår och du med längre, hår i dreads. Vem hade kunnat ana? Inte jag i alla fall. Jag har i alla fall fortfarande väldigt roligt tillsammas med dig Hjalmar och jag älskar dig!


Städat har jag gjort hela dagen. Köket är snubblande nära helt klart nu och det innebar att allt vi en gång plockat ut därifrån ska in igen. Hejja, hejja. Inte så superkul direkt kan jag ju tala om. Men det står mellan det och Samhällskunskap och i det fallet väljer jag att återställa köket, any day.


Nu har jag jobbat i allafall och herregud vad nervös jag var innan! (Fråga Hjalmar, han var vittne) Jag trodde att jag hade glömt allt! Men jag blev faktiskt ganska fort varm i kläderna och 7,5 timmars jobb på en röd dag med 100,18 kr i timmer (dubbel OB: 200,36 kr/h) gav mig en rejäl slant inför jul och annat som kostar pengar, typ som livet... Så det var helt klart värt varje uns av nervostiet och allt annat som kom med mitt återvändande till Flygfyren.


Skola igen imorgon, fy fan. Vill verkligen inte, jag har börjar trysa och det är ett dåligt tecken. När jag väl börjat slutar jag inte förens i maj/juni. Nu vill jag bara ha jullov. Nu ska jag skynda mig igenom de här kommande 6 veckorna som står i vägen för mitt älskade jullov! Så nu blundar vi och springer igenom dem i ett blint raseri!
Puss

2 kommentarer:

Sofia sa...

Gick in på din blogg av ren slump, och den är verkligen jättemysig! Du är duktig på att skriva, och jag avundas dig.

Förstår det där med Flygfyren, jag blir alltid nervös när jag ska dit efter en längre tid (ändå har jag varit timvikarie i två år) men man hittar ju, som sagt, tillbaka till allt det där man trodde att man hade glömt!

Ville bara säga att jag gillar din blogg, och jag lär fortsätta läsa den :)

Vänliga hälsningar från

Sofia-du-vet-hon-som-jobbar-på-flygis-och-är-ihop-med-johan-du-vet-han-som-brukar-hänga-på-estet-fast-han-går-teknik?

Sylt sa...

*BLUNDAR OCH SPRINGER*